Információk a moziról

 
Gödöllői mozi

Cím: 2100 Gödöllő, Szabadság tér 5.


Információk:

Helyárak:

2D felnőtt: 1150 FT
3D felnőtt: 1290 Ft
2D gyerek, diák, nyugdíjas: 990 Ft
3D gyerek, diák, nyugdíjas: 1150 Ft
Kedvezményes napok: szerda egységesen 990 FT ( a 3D-s filmekre is)
* A jegyek a szemüveg árát nem tartalmazzák. A 3D-s szemüveg ára: 350 Ft. A 3D-s előadások csak a mozi 3D-s rendszeréhez fejlesztett szemüvegekkel élvezhetők, melyről bővebb információt a mozi személyzete tud adni. Amennyiben már rendelkezel ilyen típusú szemüveggel, kérünk, hogy a következő előadásra hozd magaddal, hogy az árát megspórolhasd. Kérünk, hogy a szemüvegeket a kézhez vételkor ellenőrizd, mert a pénztártól való távozás után az esetleges karcolásokért és egyéb sérülésekért nem tudunk felelősséget vállalni. A sérült, piszkos szemüveg csökkenti a 3D-s élményt.

Telefon:
+36-28-421-996
+36-30-376-9716 ( vezető telefonszáma, jegyrendelést ezen a számon nem tudunk fogadni. Kérem csak panasz esetén hívják)

A filmszínházak az elmúlt 100 évben ugyanazzal a technikával működtek, a 35 mm-es cellulóz filmtekercset befűzte a gépész, és hangos kattogással elindult a vetítőgép. Ennek a korszaknak azonban vége! A digitális mozi meghódította az egész világot és Magyarországon is már csak a legújabb technológiával felszerelt mozikban lehet mozgóképet vetíteni.

Egy új mozi sikerének titka a magas színvonalú filmszolgáltatás, azaz a legjobb kép és hangminőséget biztosító berendezések beszerelése. Ezért Christie vetítőgép kerül beépítésre, melynek kanadai gyártója jelenleg piacvezető a digitális mozi projektorok piacán. Mindehhez a szakma által is a legjobbnak tartott, X-Pand passzív szemüveges 3D rendszer párosul, amely igazi térhatást, kristálytiszta, tű éles képet nyújt szellemkép nélkül!

De talán a legfontosabb, hogy PREMIER filmszínházként üzemel a megújult gödöllői mozi, így a filmek az országos megjelenéssel egy időben kerülnek bemutatásra. Változatos filmkínálattal, heti 2-3 filmmel igyekszik az üzemeltető becsábítani a régi és az új nézőközönséget.
Tudj meg többet a mozirol, nyomj egy like-ot, és elsőként értesülsz a várható műsorról https://www.facebook.com/godolloimozi?ref=hl


Oszd meg ismerőseiddel!